Pezsgő, kastély, luxus, 18 éves fiú az ágyban – Így mulat egy igazi metropolita hazánkban

Pezsgő, kastély, luxus, 18 éves fiú az ágyban – Így mulat egy igazi metropolita hazánkban

Pezsgő, kastély, luxus, 18 éves fiú az ágyban – Így mulat egy igazi metropolita hazánkban

Az már köztudott, hogy Kirill, Moszkva és egész Oroszország pátriárkája a 70-es években Svájcban a KGB-nek dolgozott, most meg ő Putyin egyik legerősebb politikai támogatója és egyben néphülyítője. Aki még azt is igyekezett bemagyarázni a temploma szószékéről, hogy azok az orosz katonák, akik meghalnak a háborúban, azonnal a mennybe kerülnek.

Hilarion metropolita és Orbán Viktor


A Kirill ellen 2022 tavaszán – az ukrajnai orosz invázió aktív támogatásáért – az Európai Unió súlyos büntető szankciókat akart bevetni, de ezt Orbán Viktor vétója megakadályozta. Ezzel egyidőben Magyarországra küldte Hilarion orosz metropolitát 2022. júniusában, hogy legyen a magyarországi orosz ortodox egyházmegye vezetője és mellesleg tovább dolgozzon az orosz hírszerzésnek. S közben egy uniós tagállamban élve – amelynek állampolgárságát 3 hónapon belül (!) megkapta – zavartalanul intézhesse Kirill ügyeit.

Hilarion Magyarországon dúskál a gazdagságban: kastélyt vásárol 843 millió forintból, ahol partikat is rendez, ahova a magyar politikai elit színe-javát is meghívja. Most pedig a tisztelt egyházfőről kiderült, hogy nem csupán Putyin előretolt helyőrségeként buzgólkodik, de a luxust, sőt a 18 éves ministráns fiúkat sem veti meg.

Óh, de szép látlelet ez Orbán és Semjén egyik legjobb barátjáról!

Úgy tűnik nem érnek véget azok az ügyek, amelyek a magyar kormány egyes szereplőit szexuális bűnözőkhöz kötik. Kónya Endre volt eddig a legismertebb bűnöző, akit tűzzel-vassal védtek, de most előkerült az orosz metropolita is. Aki az ugyan már felnőtt korú, széparcú, sudár termetű orosz–japán családból származó Szuzuki George-ot tartotta maga mellett kvázi szexuális rabszolgaként. És amikor az menekült volna tőle, nem engedte el, sőt súlyosan megfenyegette. Egy ilyen hírszerzésben otthon levő illető kapcsán, el tudjuk képzelni, hogy komoly súlya volt a fenyegetésnek!

Ez mit jelent? Mondom. Hilarion azok közé az elkövetők közé tartozik, aki pszicho-szexuálisan éretlen. Azért nem követel többet, mert nem képes többre. Meg van rekedve egy 14 éves tapasztalatlan tini fiú szintjén. Közben persze többre vágyik. De hát ugye a homoszexualitás az ortodoxia tanítása szerint halálos bűn, ezért nyilvánvalóan Hilarion elfojtja valódi orientációját. Magának sem vallja be, hogy meleg. Ahogy sok katolikus pap sem. És ebből az elfojtásból lesz a bántalmazás. Mivel Suzuki ebbe nem egyezett bele, ez bűncselekmény. Még pedig hatalmi viszony kihasználásával elkövetett szexuális visszaélés.

Persze jogilag nehéz az ilyesmit bebizonyítani, de erkölcsi szempontból Hilarion megítélése egyértelmű. Emellett lenne néhány kérdésem Hilarion kapcsán a magyar kormányhoz is!

1. Milyen okból és milyen módon kaphatott Hilarion, akiről köztudott, hogy az orosz hírszerzés embere, 3 hónap alatt magyar állampolgárságot?

2. Hány milliárd forint támogatást kapott Hilarion egyháza és 11 temploma a magyar kormánytól a mi adóforintjainkból?

3. Amikor Hilarion összejárt Semjénnel, gondolom meghívta a 843 millió forintért megvásárolt luxus kastélyába is, miről tárgyaltak?

4. Milyen módon tekinthető hitelesnek a magyar kormány gyermek- és családvédő politikája, ha egyre újabb és újabb botrányokban derül ki, hogy gyermekeket és fiatalokat szexuálisan rabszolgaként használó személyeket támogatnak?

5. Mit tud Orbán Viktor Hilarion mocskos dolgairól?

Perintfalvi Rita katolikus teológus

Facebook Comments