Szikora ismét ördögöt űzne – ezúttal Alice Cooper miatt

Szikora ismét ördögöt űzne – ezúttal Alice Cooper miatt

Szikora ismét ördögöt űzne – ezúttal Alice Cooper miatt

„Bib-bib-Biblia” Robi ismét exorcizálna, ezúttal Alice Cooper és a Hollywood Vampires hazai fellépése miatt, szerinte ugyanis a „sátánista amerikai lény szellemi fertőzést hoz hazánkba”. A sztorit és Szikora delirálását lásd itt.

Fotó: www.markgreenawalt.com

Az egy dolog, hogy Szikora infantilis, és egy előadó színpadi énjét azonosítja a valódival. Az viszont már súlyosabb gond, hogy a magát lépten-nyomon kereszténynek hirdető NER-celeb dehumanizálja az illetőt – aki egyébként szintén kereszténynek tartja magát. Cooper ráadásul néhány éve még egy – nem hivatalos – magyar országimázs videóban is szerepelt.

Három dologban tehát Cooper bizonyosan jobb Szikoránál. Valószínűleg jobb (nem pózőr) keresztény, egy imázsvideóval már többet tett hazánk hírnevének öregbítéséért, mint Szikora egész pályafutásával tehetett volna, azt meg talán mondani sem kell, hogy méltatlan volna a „csikidámot” Alice Cooperhez mérni.

Aggasztó ugyanakkor, hogy Szikora visszasírja az ORI-t és a múlt rendszer cenzúráját. A kultúrkomisszár Demeternek ugyanis bármikor megtetszhet az ötlet, és egyszer csak újra lesz TTT. Persze az is lehet, hogy Szikora tudatosan ezzel gyúr a Kossuth-díjra.

Amúgy meg, aki teheti, ill. jegye van, csapasson egyet a Vampiresszel!

Facebook Comments