Nemzeti péniszketrecet a férfiakra!

Nemzeti péniszketrecet a férfiakra!

Nemzeti péniszketrecet a férfiakra!

A kulcsot a nőknek adni. Ez lenne arányos a kormány jelenlegi nőpolitikájával és az abortusz kezdődő szigorításával.

Próbálják ki egy évig, talán megértik, milyen az, amikor mások rendelkeznek az álmaik és a kínjaik felett.

Ne aggódjanak, választhatnak terepmintás, árpádsávos, őzagancsos, szentbibliás, Kelemen Annás, orbánviktoros kiszerelést.

Péniszketrec (eBay.com)

Helycsere

Képzeljük el: a világ megváltozott és a matriarchális állam vált uralkodóvá. Nem egy liberális matriarchális rendszer, ugyan már! Szélsőjobboldali, konzervatív nőuralom.

Végre mindenki belátta, hogy a férfiak testi erejüknél, értelmi képességeiknél, agresszivitásuknál fogva mire rendeltettek. Katonai szolgálatra, ház körüli munkákra, nők rendszeres megtermékenyítésére, bizonyos nem túl összetett munkák elvégzésére. Akadnak kivételek, de a Bibliában is feltűnnek olykor-olykor gyengédségre hajlamos, tutyimutyi, okoskodó hímek. Mintha nem tudnák pontosan, hogy hol és miben tudnak kiteljesedni.

A nők iskolázottabbak, jobb vezetők és hosszabb életűek. Különleges védelemben kell részesülniük azért is, mert ők adnak életet az utódoknak. Az ő testük sínyli meg a folyamatot.

A péniszketrec ősi hagyományát és használatát a felvilágosodás után a hanyatló Nyugat megpróbálta liberalizálni. A férfiak mindenféle mondvacsinált okból (akadályozza a lelki fejlődésüket és korlátozza a szabadságukat, allergiát okoz, stb.) felmentést kaphattak. Ennek vége… Hála az Úrnak, Magyarországon is újra kötelezővé tették.

A részletekről voltak kisebb viták, de győzött a józan ész. Az első erekció napjától kell viselni. A kulcsot az esküvőig az anya vagy a gyám, azt követően a feleség birtokolja. A férfiak akkor szabadulhatnak, ha a kulcstulajdonos úgy dönt. Elsősorban utódnemzés céljából.

Új aranykor

A civilizációs előnyök felülmúltak minden várakozást. Az erőszakos nemi közösülések és a nem kívánt terhességek száma nullára csökkent. A férfiak hatékonyabban dolgoznak, jobban szolgálják a nőket bokros teendőik ellátásában. Rakétaként lőtt ki a GDP.

Társadalmi és parlamenti egyeztetés a nemzeti péniszketrecről nem volt, mert az már az Ószövetség megírása idején megtörtént.

A gyerekszám felrobbant. A pálinkafőzés és a disznótor hazájában a szörnyű egészségi állapotban lévő férfiak egyszerre kevesebbet kurváztak és ittak, annál többet sportoltak és önuralmat gyakoroltak. Spermiumszámuk rohamosan növekedett.

A magyar népességrobbanáshoz hozzájárult, hogy minden esetlegesen félrement ejakulációt gondosan, az utolsó cseppig spermabankban meg kellett őrizni, mert a löketenként 20 millió közül bármelyik spermiumból potenciálisan érző, felnőtt ember válhat. Mindegyikben élet rejlik Isten szent igéje szerint. Voltak ugyan liberális woke filozófusok, akik amellett próbáltak érvelni, hogy az élet a fogantatástól kezdődik, de végül belátták, ha munkát akarnak kapni, le kell szokni eretnek hazugságaikról.

Az igazi szabadság

Úgyis a nő dönt arról, hogy szül-e gyereket, vagy nem. Felesleges és káros, hogy a házasságban vagy szüleikkel élő férfiak álló pénisszel flangálják végig az életüket. A nemzeti péniszketrecből jobb, lelkiismeretesebb, erkölcsösebb apák és férjek kerülnek ki.

Egy magyar kormánytisztviselő átnyújtja a nemzeti péniszketrec kulcsait a boldog, ifjú párnak,
amely az eszköz felhelyezése után a nő tulajdonába kerül
(Alena Darmel / Pexels.com)

A nő így tudja legjobban kifejezni a társa iránti szeretetét, gondoskodását. A férfiakat mindenhol idegen szemek kívánják és érintik az utcán, a munkahelyen és a boltban, és a péniszketrec csodálatos módon helyre kalapálja istentelen vágyaikat.

A külcsín miatt nem kell aggódniuk, választhatnak nyugodtan terepmintás, árpádsávos, őzagancsos, szentbibliás, Kelemen Annás, orbánviktoros kiszerelést. Hiszen szabadok. Kérdezzék meg a szeretett kulcstulajdonost minden nap, hogy aznap mit vegyenek fel.

Mi a következő lépés? Alaptörvénybe a péniszketreccel!

Férfiak, fegyverbe ott lent! Nyerjétek vissza a láncaitokat!

Monostori Tibor

Facebook Comments