Valaki nőnek születik és mégis férfi?

Valaki nőnek születik és mégis férfi?

Valaki nőnek születik és mégis férfi?

Tessék mondani okos bácsik és nénik, hogy is van ez mostan? Csak mer én, a nehéz felfogású vidéki sudribunkó teljesen kezdek összezavarodni. Tényleg csak komolyságibul és szigorúan gyermekvédelmileg kérdezem, hogy ezek szerint akkor mégis csak van olyan, hogy valaki nőnek születik és mégis férfi, vagy férfinak születik és mégis nő? Vagy a látszat csal? Vagy csak ha nem mi csal6unk? Vagy csak akkor, ha mást akarunk látni, mint ami van, vagy más van, mint amit látni akarunk? Phanie Comingson gondolatai

Fotó: japannews.yomiuri.co.jp

És amúgy meg akkor tényleg mi van az alap- vagy mi izé arab vagy milyen törvénnyel? Vagy az pont Algériára nem érvényes? Vagy épp hogy ott érvényes csak igazán? Mert valahol azt hallottam, hogy Algéria egy konzervatív muszlim ország, ahol állítólag nincsenek nemátalakító műtétek. Vagy ez sem igaz akkor most? De ha meg mégis, akkor hogy hekkelték meg a libsi vókos nyugati ellembétékú fertő terjesztői, a sátánék, akik el akarják pusztítani az ősi kereszténységet kulturástul, benne az örök érvényű családmodellel, meg az egész ségüggyel és oktatás-neveléssel? Veszélyesztetik, vagy feszéjesztetik a gyerekeinket, amér mink ugye bárkit kettéhasítanánk, ha nem járna érte tömlöc.

Most akkor kire irigykedjek, és kitől féljek? Például a szovejtuni JÓ? És jó az, ha vallásilag minden nap valamin megsértődök, asztat szóvá teszem minden csatornán, vagy inkább mégse? És ami még igen érdekelne, mer ugye a jövőmet tervezem, hogy akkor most akkor tetszenének szeretni fejet vágni végtére is, mint a fundamentális vallásos megbékélt testvéreink, vagy inkább mégsem?

Fotó: mltshp-cdn.com

És még asztat is kérdezném, hogy ha véletlen netalántán megbántottak bárkik akárkik valakiket a jogos és parázs viták hevében, akkor a törpéket, a nyomorékokat meg a kövér női DJ-ket szabad ugyi azér utálni végre nekem is? Vagy inkább vigasztaljam meg őket, hogy nekik is joguk van élni? Csak mert olyan sokat tetszettek mondani, hogy velük nem szeretnének egy levegőt szívni. Főleg a Jézus lovagjainak a kerek asztalánál. Én amúgy kövér vagyok, de nem szoktam kékre festeni magamat. És a szakállamat se szoktam megnöveszteni, pláne sárgára, de tény, hogy nem borotválkozok minden nap. Ez most akkor baj, vagy nem?

És az baj, ha egyáltalán nem szeretek versenyezni? És azt sem szeretem nézni, amikor emberek egymás fejét ütik ököllel? Én mondjuk férfi vagyok, és alighanem kétszer olyan súlyú, mint azok a lyánkák, akik ilyen csúnyákat csináltak egymással sisakban, de gyanítom, hogy ha bármelyiküktől kapnák egy laza pofont, akkor férfi léttemre nem csak az orrom vére eredne el.

Facebook Comments