Év végi bolondkomment-csokrunk

Év végi bolondkomment-csokrunk

Idén év végével is gyűjtöttünk néhány kedves olvasói hozzászólást, amelyekben méltatják munkásságunkat.
Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és sok vidámságot az új évben! 😉

Óh, de szép, arrogáns devianciával (vallási jelképek gyalázásával) hirdetni toleranciát, ugye már akár nevezhető a felszabtér hitvallásának is.

Hidd el, hogy sokan tapsolnak neki nálunk is… Gyanítom, hogy a Teológián többször hangzik el a neve ennek a liberális tyúknak, mint Luthernek. 🙁

Ha más nem is, de az osztrák tanulmányok már érthetővé teszik az Ön torzult világképét.

laughing-bonobo-cropanimals_howstuffworks_com.jpeg

Fotó: cropanimals.howstuffworks.com

Gratulálok, egy igazi aposztata! Ám hagyja el a Katolikus Anyaszentegyházat, és legyen csak ember. Ha ez a programja, én támogatom. Aztán egy kiadós megtérés után, ha elhatárolódott korábbi önmagától és megtagadta eretnek nézeteit, szeretettel várjuk az egyedül üdvözítő Anyaszentegyházba. Addig azonban ne szennyezze annak levegőjét, és ne keltse rossz hírét a világban. Tanulni sosem késő, sem katolikus dogmatikát, sem alázatot. A szentté válás előtte is nyitva áll, én imádkozom érte – de ezért tenni neki is kell!

Ne merészelje magát katolikusnak hívni, mert minden kérdésben az Egyház álláspontjával szembemenő tévtanítást hirdet. Ön – bármit is képzel magáról – a Sátán rabszolgája! Térjen meg és tartson bűnbánatot!

lucifer-cs3_hu_season-5-release-date-the-buzz-paper-1280x720-1.jpeg

Fotó: cs3.hu

A kereszténység homofób vallás, így ha egy pap nem tesz homofób kijelentéseket, ez kétségessé teszi kereszténységét.

Nem jezsuiták ezek, hanem libsik. A legborzasztóbb ideológia a világ történelmében. Ezúttal éppen kereszténységnek álcázva.

Orbán nem gyengítette az egyházat. Orbán erősíti őket. A KDNP-t pedig hiba lebecsülni. Valóban kevés a tag, viszont ott a legtöbb szimpatizáns. Nekem nincs különösebb bajom velük, bár én katolikus vagyok és nekem Kiss-Rigó László a favorit.

bekemenet_nepszava_hu2.jpeg

Fotó: nepszava.hu

Facebook Comments