8000!!!!! Köszönjük Nektek!!!

8000!!!!! Köszönjük Nektek!!!

Átléptük a 8000 like-ot!!! Örülünk, hogy egyre többen olvassátok a Felszabtért!

Ennek apropóján Bolondok Háza rovatunkban ismét összegyűjtöttünk néhány szórakoztató olvasói kommentet. Olybá tűnik, hogy valamit jól csinálunk 😉

„Megkötöző gondolatok a hitetlenség felemeléséről, lélektelenségről és értékrombolásról.”

„A langymeleg, megfeleléskényszeres “keresztények” vagy hasznos idióták, vagy trójai falovak a keresztény egyház(ak)on belül, utóbbi például ez a felszabtér blog és üzemeltetője, akik szándékosan, belülről próbálják szétverni a posztmodern, neomarxista ideológiának egyik utolsóként ellenálló bástyáját, a katolikus egyházat. Akár a Vatikánon belül is.”

„Megint egy poszt, ahol ócska, aljas módon kívánnak belerúgni a keresztény egyházakba. A bántalmazások legnagyobb részét az ENSZ gyermekjogi szervezetei követik el, a torz és beteges gender ideológia erőszakos terjesztésével a kiskorúak között.”

„Vajon miért nem foglalkozik a kedves elvtársnő más csoportokkal? A szexuális bántalmazások elenyésző kisebbsége történik a Katolikus Egyházban.”

(Olvasói hozzászólások)

pedo2_www_imdb_com.jpg

Fotó: www.comedycentral.co.uk

„Nüsszai Szent Gergely Szüzességről írott könyvében kifejti, Ádám és Éva számára a szexualitás nem okozott örömet. Amikor utódokat nemzettek, mintha vizet hoztak volna a folyóról, kb. annyi örömük telt benne. Nem fért össze az Isteni jelenlét és a szexualitás öröme. Ön vallásosnak tűnik a cikk alapján, nem árt tehát belekalkulálni, hogy a szex öröme csak a kiűzetés után jelent meg az ember életében, tehát inkább átok, mint áldás. A Jóisten átka. Vagy Szent Gergely írt zöldségeket, de azt gondolni meg eretnekség.”

„Tőrőlmetszett jézabeli tanítás: “megengeded amaz asszonynak, Jézabelnek…, hogy tanítson, és elhitesse az én szolgáimat, hogy paráználkodjanak…” stb. Aki a Bibliában Isten által egyértelműen kifejezett erkölcsi korlátokat semmibe veszi, gúnyolja, az nem Istent és nem a szeretetet szolgálja. És nem is “melegbarát”. Az igazi szeretet és “melegbarátság” az, ha saját gondolataink, értékítéletünk helyett Isten értékítéletét hirdetjük – megértéssel, de egyértelműen – az embereknek, ugyanis Ő ez alapján fog megítélni mindenkit, nem a mi elképzeléseink szerint. Irgalma azoknak szól, akik elfogadják az ajánlatát, nem azoknak, akik a maguk képére szeretnék formálni magát Istent is. A szeretet nem öncsalásra épül – az ugyanis nem szeretet. Sajnálom, hogy Perintfalvi Rita ezt nem érti, és legfőképpen azt, hogy a felekezete mindeddig engedte neki ezt az ön- és közveszélyes tévtanítói ámokfutást.”

(Olvasói hozzászólások)

sanya_www_youtube_com.jpg

Fotó: www.youtube.com

Ha vki a saját neméhez vonzódik és vagy feminista v. egyéb posztmodern mozgalomhoz húz a szíve, akkor nevezzék magukat feministáknak, meleg aktivistának, gőzmozdony hívőnek, bélyeggyűjtőnek stb., stb., s ne kereszténynek, mert az vmi egészen más és a kísérletek, melyek beleerőltetik a “modern ” progresszív” és agresszív nem odaillő cuccokat, az tényleg sérti az igaz keresztényeket v. zsidókat v buddhistákat.”

„Jól érezhető, hogy mint mondja, 18 éve Ausztriában dolgozik, így módja volt a liberális eszméket magába szívni.”

„Ez olyan liberális álkereszténység, rosszabb mint a nyílt kereszténységellenesség, mert kitalál magának egy saját “kereszténységet”, mely azonban nem Krisztus elveit, hanem Soros gazda, a homoklobbi, a pedofilek, az ateisták érdekeit hangoztatja.”

(Olvasói hozzászólások)

www_nyugat_hu.jpg

Fotó: www.nyugat.hu

Facebook Comments